Billie Cup
Volledig scherm
© Billie Cup

Bye bye wegwerpbeker: 8 leuke alternatieven voor Mei Plasticvrij

Wil jij ook je plasticverbruik verminderen? Doe dan mee aan Mei Plasticvrij. Met een kleine verandering kan je een groot verschil maken. Daarom zetten we herbruikbare koffiebekers in de kijker en stellen we enkele leuke exemplaren voor.

3 reacties

  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Die alternatieven zijn net zo goed van plastic gemaakt. Nemen smaken op, doen het niet goed in de vaatwas, zijn niet erg duurzaam, komen ook in de vuilbak terecht. En dan? Een betere recyclage zou al een goed begin zijn en blijft nodig als je verpakkingen voor eenmalig gebruik vermijdt. Daar heb je als consument weinig inspraak in... maar die moeten mei wel plasticvrij houden, niet?
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Kijk, ik had graag een iets intelligenter afvalvrij mei gehad. Gebruik geen wegwerp bekers, gebruik geen plastic rietjes, gebruik een herbruikbare winkelzak. Komaan! Dit zijn exact dezelfde idiote tips als vorig jaar, elke verstandige mens doet dit sowieso al. Het valt me vies tegen!
  • Piet Mastur

    5 jaar geleden
    Wat is er nu zo moeilijk aan ze te verbieden en een alternatief uit te brengen ?? Begin bij de bron van het probleem ! als het niet meer voorhanden is wordt het ook niet gebruikt ! Simpel toch?