N-VA-voorzitter Bart De Wever in een interview met ‘Humo’.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever in een interview met ‘Humo’. © Photo News

De Wever over Julie Van Espen: “Koen Geens treft geen enkele schuld”

 N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever zet minister van Justitie Koen Geens (CD&V) uit de wind over de zaak-Julie Van Espen. “Koen Geens treft geen enkele schuld”, klinkt het in een interview met Humo.

63 reacties

  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    maar is wel al baas van gerecht verantwoordelijk en moest aftreden kwestie van eerlijk zijn met bevolking maar nu blijven ze zitten geen verantwoordelijkheid meer maar wel betaald worden alsof heel slecht teken aan gerecht die manen zijn benoem voor leven wat is dat verantwoordelijkheid en daar gaat het fout kranten doe jullie werk
  • Jacques Vandevelde

    5 jaar geleden
    Op 26 mei deze elite ploegen afstraffen aub...Gelukkig heeft het Vlaams Belang een heel andere visie over de moord op Julie en de verantwoordelijkheid desaangaande van Geens. Daar in Brussel IS het toch ene pot nat ! Walgelijk !
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Duidelijk voorakkoord met CD&V voor een Vlaamse regering, trouwens tegen Crevits was die platten even lief.
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    Vroeger voelde een politieker zich nog verantwoordelijk en stapte op. Nu stapt hij over alle verantwoordelijkheid heen en spreekt een gevoel van medeleven uit maar in de werkelijkheid kan het hem gewoon niks schelen en telt enkel het postje. Wie ging er burgemeester blijven in Antwerpen mr. De Wever !?
  • Jan Sierens

    5 jaar geleden
    Tenzij politieke verantwoordelijkheid niets inhoud, is BDW zijn stelling over schuld en politieke verantwoordelijkheid tegenstrijdig. Realiteit is dat politiek er niet in slaagt de juiste infrastructuur te bieden en het hof van beroep niet efficiënt werkt. Strenger zijn in beroep, zou het aantal aangespannen zaken sterk doen dalen. Justitie houdt ook veel te weinig rekening met recidivisme en gevaar voor de maatschappij. Doen alsof er niets mis is...