Mario Perez/USA Network
Volledig scherm
© Mario Perez/USA Network

VIDEO. Drama in Amerikaanse ‘Temptation’: deelneemster hysterisch nadat vriend haar verlaat voor verleidster

TVDeze week krijgen de VIJF-kijkers van ‘Temptation Island’ het laatste kampvuur te zien. De gemoederen beloven hoog op te laaien, maar de kans dat onze editie ‘Temptation USA’ zal overtreffen, lijkt nu al onbestaande. Daar liep het finale kampvuur dan ook uit op een waar drama. Deelneemster Kaci kreeg te horen dat haar vriend Evan haar liet staan, om er met een van de verleidsters vandoor te gaan. Een boodschap die bijzonder hard aankwam. 

27 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Dit is toch de bedoeling van dit "programma"? Teren op de oppervlakkigheid van de huidige relaties! Net kinderen die een lolly met een nieuwe smaak voorgehouden wordt. Later misschien spijt waarom ze niet bij die boterham met kaas gebleven zijn?(LOL)
  • Roger Vanopstal

    5 jaar geleden
    heel grappig. Knap geacteerd. Ze is er van af. Joepi!
  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Van de vier deelnemende koppels zijn er 3 uit elkaar gegaan en .... terecht trouwens want hun relatie was gedoemd om te sterven !
  • Andrew Clossus

    5 jaar geleden
    zo'n programma moest simpelweg verboden worden, vele mensen zijn niet sterk en wijs genoeg om te weten waaraan ze beginnen, de makers weten het natuurlijk wel, en dat is krapuul
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    Zo gaat het er in het echt ook aan toe. Lege beloftes en gedoe. En dan, plots, ben je niets meer waar. En blijf je verdwaasd achter, tot je jezelf bij elkaar pakt en jezelf belooft nooit dezelfde fout te maken. En maak je nu zelf slachtoffers.