Politie zoekt ‘gevaarlijke’ verdachte van aanslag op ex-partner in Willebroek

Er loopt een internationaal opsporingsbericht voor Wendell Van Buggenhout. De 52-jarige man wordt gezocht voor de aanslag op zijn ex-partner afgelopen weekend in Willebroek. Hij probeerde ook brand te stichten in haar woning en plaatste een boobytrap die door de brandweer maar net op tijd werd opgemerkt.

tg

Wendell Van Buggenhout vertrok in de nacht van 12 op 13 mei 2019 in Grote Bergen in Willebroek met een witte bestelwagen Renault Trafic met logo “ECOM” en met nummerplaat 1-FOW-416.

Hij kan volgens de politie gevaarlijk zijn.

Hij wordt nu internationaal opgespoord. Dat wil zeggen dat alle politiediensten over zijn signalement beschikken en dat wanneer hij bijvoorbeeld wil inchecken in een luchthaven, er een alarm afgaat.

De 52-jarige man uit Willebroek heeft zondagnacht zijn ex-partner het hoofd ingeslagen. Hij liet de vrouw voor dood achter tussen enkele struiken, en reed dan terug naar zijn woning om er brand te stichten en de gaskraan open te draaien.

LEES OOK. Man slaat ex het hoofd in en plaatst boobytrap in huis: “Na de breuk was hij aan het vereenzamen” (+)

Een boobytrap die door de brandweer net op tijd werd opgemerkt, zodat een explosie op het nippertje kon vermeden worden. De zwaargewonde vrouw werd vrij snel aangetroffen, maar verkeert in kritieke toestand.

Wie meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen