Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk België (14/05). Vijf duels schorsing voor Harbaoui - 6.000 supporters tekenen petitie voor vrijspraak KVM en W.-Beveren - Kara verlost van rugpijn

13 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Bondsreglement is door alle ploegen gekend en ondertekend, en daar zel een petitie niets aan veranderen. Vals spelen is degraderen, spijtig wel, want 2 sympathieke clubs en waardige 1 klassers.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    De oplossing voor de supporters van KVM kan heel simpel zijn. Wordt supporter van een andere club. Toch eenvoudig en geen zorgen meer.
  • Erwin Toppets

    5 jaar geleden
    Herman, het zou gaan om het niet melden van. Nu plots weet men het weer maar toen heeft men geen melding gedaan van fixing blijkbaar.
  • Maria van de Beek

    5 jaar geleden
    heel de club riep: "we gaan met zijn allen", iedereen die iets zei over matchfixing werd de mond gesnoerd en beschuldigd van het destabiliseren van KVM. Het bestuur zegt dat er niks is gebeurt en de supporters tekenen een petitie tegen hun eigen bestuur. Hier is iets heel hypocriet gaande. Het kan toch niet dat je het bestuur gewoon vervangt als je betrapt wordt...
  • Arthur Van Aerschot

    5 jaar geleden
    Eruit met de bedriegers. Schrapping van de bondslijst is de juiste beslissing. Wie wil er nu nog naar de voetbal gaan als er gesjoemeld wordt.