Annick Lambrecht (sp.a) over nakende verkiezingen: “Ik ben enorm bang voor een slechte score”

Wie deelneemt aan de verkiezingen, moet rekening houden met de mogelijkheid dat hij of zij niet verkozen raakt. Toch zijn politici niet altijd openhartig over hun onzekerheden. In een interview met Het Laatste Nieuws en VTM-nieuws is Annick Lambrecht, lijsttrekker voor sp.a in West-Vlaanderen, erg openhartig over haar angsten en onzekerheden in de aanloop naar de verkiezingen. “Ik vraag me af hoe dat voelt, een verkiezingsoverwinning.”

7 reacties

  • Freddy Deprée

    5 jaar geleden
    Iedereen kent haar toch van het rode handje op haar pmd zak, ze wist niet waarom het Het stond er niet bij. Blijkbaar leest ze de jaarlijkse uitleg niet over het afval. Heeft in deze krant gestaan. Alles is goed om in de media te verschijnen rond verkiezingstijd. Ik zou beschaamd zijn.
  • Els P

    5 jaar geleden
    Arme mensen stemmen al 100 jaar voor de socialisten en ze zijn nog even arm.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Zeg nu zelf, als je John Crombez bezig hoort, dan je geloof je die man toch niet. Hij denkt dat geld aan de bomen groeit, socialisten hebben samen met de katholieken dit landje het meest bestuurd, lees de dieperik ingereden. Wat hebben de socialisten de laatste 50 jaar gedaan voor de pensioenen in de privé, nada, niets. Het is de partij van de overheidsvakbonden en van de ambtenaren. Nu panikeren ze en beloven ze van alles. Eenmaal een slechte bakker, altijd een slechte bakker.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Het rare is dat mensen tegen hun eigen sociale zekerheid kiezen, en voor partijen opteren die minder pensioen en langer werken in hun vaandel dragen, hoe rijm je dat ?
  • Dirk Verelst

    5 jaar geleden
    en de burger is bang dat de politiek zijn spaarcenten uitdeelt aan de armen in de wereld, en dan later gaat vaststellen dat er niks over is voor ons pensioen