Ruben Van Gucht
Volledig scherm
Ruben Van Gucht © VRT

Selfie Ruben Van Gucht in politieke folder mag niet van VRT

VRT-sportjournalist Ruben Van Gucht figureert in verkiezingsdrukwerk van Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel (CD&V), zo meldt De Morgen. Dat mag niet van de VRT.

2 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Terecht begrijpelijk !
  • Germain De Block

    5 jaar geleden
    Maakt zich al belachelijk met vermeiren en nu ook met dat soort zaken.
  1. Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”
    PREMIUM

    Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”

    Zijn de kinderen in Vlaanderen bezig met de oorlogen die zich op dit moment afspelen? In het zesde leerjaar van basisschool De Twijg in Wijgmaal alleszins wel. Wahda (13), Lissa (12), Lola (11), Sien (11), Mohamed (11) en Titus (11) vertellen welke vragen, zorgen en angsten ze ervaren bij de oorlogsbeelden uit Gaza en Oekraïne. Vandaag, om vijf voor twaalf, stampen kinderen in meer dan tweehonderd Vlaamse scholen hard met hun voeten op de grond, op initiatief van SOS Kinderdorpen en Ketnet: “Waarom moeten de kinderen in Gaza dat allemaal meemaken?”
  2. Ontslag door faillissement of door herstructurering: zoveel verschil betekent het voor jouw portemonnee
    PREMIUM
    6

    Ontslag door faillisse­ment of door herstructu­re­ring: zoveel verschil betekent het voor jouw portemon­nee

    Het nakende faillissement van Van Hool betekent een extra financiële aderlating voor de medewerkers die het bedrijf moeten verlaten. Een ontslag vanwege een herstructurering of na een faillissement: het kan duizenden euro’s verschil voor je portemonnee betekenen, aldus expert Jan Vanthournout van SD Worx. “Vanaf een bepaald aantal dienstjaren ben je als ontslagen werknemer nog meer de dupe als je werkgever overkop gaat.” Maar wat als je snel elders aan de slag kan? Heb je dan recht op dezelfde ontslagvergoeding?