Overgewicht is voor de stralende Michael definitief verleden tijd.
Volledig scherm
Overgewicht is voor de stralende Michael definitief verleden tijd. © rv - Canton City School District

Michael (17) mijdt de schoolbus en is al wandelend 55 kilo kwijt

Een Amerikaanse tiener is al liefst 55 kilo kwijt na zijn voornemen om niet langer de schoolbus te nemen, maar de afstand al wandelend af te leggen. Dit in combinatie met een aangepast dieet.

8 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Natuurlijk kan dat allemaal. En de verhalen over obesitas dat het genetisch bepaald kan allemaal de prullenbak in. Kwestie van willen en karakter tonen, de een moet er iets meer voor moeite doen dan de ander, maar dat het kan is wel vaak genoeg bewezen. Ben zo 34 kg afgevallen in 5 maanden, door gewoon iedere dag stevig te wandelen (+5 km per dag) en een beetje op voeding letten
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Mooi zo!! Ik kan dit bevestigen dat gewicht verliezen en uw cholesterol verlagen veel simpeler is dan dat je denk. Op 4 maanden ben ik 10 kg kwijtgespeeld vaan 88 naar 78 kg door te wandelen zonder minder te eten. 3 uurtjes wandelen aan 6 km per uur alle dagen dat je vrij bent. Wel opbouwend uiteraard! Mijn cholesterol is van 300 naar 172 gezakt maar daar heb ik 1,5 jaar over gedaan door veel wandelen, goede vetzuren te eten en rode gistrijst als supplement.
  • Kim Apers

    5 jaar geleden
    Super!
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Fantastisch! Heel veel respect. Hou vol en wees fier op jezelf. Sporten is ongelooflijk waardevol.
  • Staf Coppens

    5 jaar geleden
    Top kerel!