De tekening die in november 2017 in de lucht boven Washington verscheen.
Volledig scherm
De tekening die in november 2017 in de lucht boven Washington verscheen. © Twitter

Herinnert u zich nog deze virale foto? Dit gesprek speelde zich af in de cockpit van het vliegtuig

BuitenlandHet beeld maakte anderhalf jaar geleden flink wat los, tot afschuw van het Amerikaanse leger. Toen twee jonge marineofficieren op 16 november 2017 merkten dat hun vliegtuig tijdens een training uitzonderlijk heldere strepen achterliet in de blauwe herfstlucht boven de staat Washington, kregen ze het lumineuze idee om een gigantische penis te tekenen. Een Amerikaanse krant heeft nu gereconstrueerd wat er die middag precies gebeurde.

5 reacties

  • Frank Van Riel

    5 jaar geleden
    Haha, wanneer ik dit las moest ik onmiddellijk aan "Top Gun" denken ...
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    wel kindje , dat zijn condensatiestrepen, dat krijg je met de temperatuurschommelingen in hogere luchtlagen bij de uitstoot van vliegtuigmotoren. het feit dat ze aan andere dingen dacht stemt tot nadenken. knap vliegwerk trouwens.
  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    Je kunt dit ook anders bekijken: De piloten hebben het gepland en uitgevoerd en het lijkt me niet zo'n sinecure om het zo uit te voeren. Wat dat betreft hebben ze dus bewezen dat ze met dergelijk toestel erg handig zijn en zou de bevolking dus gerust mogen zijn: het zijn vaardige piloten. Maar misschien beter vooraf even vragen aan hun overste.
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Allee, mag er nog gelachen worden?? Het is toch echte kunst. Belachelijke chefs die niet kunnen lachen en weer moeten straffen.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "Een moeder had foto’s genomen van de ‘tekening’ in de lucht en haar beklag gedaan bij de zender omdat ze nu zou moeten uitleggen aan haar jonge kinderen wat die voorstelde.": haha, kan het nog hypocrieter en preutser! Hoe groot was de kans dat haar kinderen die tekening uberhaupt zouden opgemerkt hebben in de korte tijd dat die in de lucht te zien was?