Aangeboden door Auto
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bestuurder geflitst met 223 km/u: “Cruise control vergeten af te zetten”

AutoEen Porsche-bestuurder uit het Brusselse is tijdens zijn terugrit uit Duitsland op de E314 geflitst met een snelheid van 223 km/uur. Dat melden de kranten van Sudpresse. De man beweert dat hij was vergeten om bij het verlaten van Duitsland zijn ‘cruise control’ af te zetten.

16 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Belachelijke straf! Laat hem een jaar gratis werken als ambulancier!
  • Bob Fréson

    5 jaar geleden
    Die boete is eigenlijk een peulschil voor zo'n rijke venten, het zou maal 100 moeten zijn, want er konden doden vallen. En dat rijbewijs intrekken? Tja, dan rijden ze verder zonder rijbewijs. Het zal den eerste niet zijn, en het zal zeker niet de laatste zijn.
  • ivo torfs

    5 jaar geleden
    Inderdaad, Geert Vaelen, dit is zo absurd, ik ken die weg heel goed, dus hij rijdt door Nederland (17km) met in Geleen-beek een grote verkeerswisselaar en vanaf Maasmechelen tot Rotselaar niet moeten remmen waardoor cruise-control automatisch uitvalt. Die is over die paar honderden vrachtwagens gevlogen zeker, in Lummen zijn nog altijd werken met opstoppingen de hele dag door en limieten van 90/70/50 km per uur. Die mens is stekeblind en mag niet meer rijden.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Met een Tesla was zijn batterij al lang leeg.
  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Dat is dikke vette zever dat hij daar verteld, He weet toch als Belg hoeveel ge mag rijden in Belgie.