Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Tweede dode als gevolg van legionellabesmetting

LegionellaIn Gent is opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van een legionellabesmetting. Het gaat om de tweede dode na de recente uitbraak van de ziekte. Het slachtoffer is de 70-jarige Walter Goossens uit Evergem, bevestigt burgemeester Joeri De Maertelaere. Vandaag zijn er geen nieuwe patiënten bijgekomen, zegt het Agentschap Zorg en Gezondheid.

17 reacties

  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Woon persoonlijk ook midden in dit Kanaalgebied, echt bang ben ik niet, bang zijn is altijd een slechte raadgever. Maar inderdaad geen reactie van onze Minister van volksgezondheid, foei !! En het ergste is reken maar niet dat we ooit de juiste oorzaak zullen weten, gaat de doofpot in en de slachtoffers zullen met vele vragen in de kou blijven staan.
  • Marie-yolande Vandersmissen

    5 jaar geleden
    Het zal nog niet erg genoeg zijn,moeten er eerst meer doden vallen voor er een reactie komt?Schandalig,woon maar in die omgeving,waar zit volksgezondheid?Verkiezingen?
  • censor

    5 jaar geleden
    Hopelijk is het geen opzet..je weet maar nooit, een bacterie kweken en rondstrooien in ideale omstandigheden....
  • Jürgen Mouton

    5 jaar geleden
    Je voelt zo waar ze hier mee naar toe willen gaan. Een verplichte vaccinatie "in naam van de mensheid". Maar eigenlijk omdat de medische maffia een omzetboost nodig heeft, en de aandeelhouders een serieus dividend eisen...
  • Jean Flurkistan

    5 jaar geleden
    Minister van volksgezondheid. Hier wordt je voor betaald en verkozen. Actie AUB. Verkiezingen is een andere zaak.