Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

België lijkt Russische trollen niet te boeien

De Belgische veiligheidsdiensten hebben voorlopig geen aanwijzingen dat Russische internettrollen de verkiezingen in ons land proberen te beïnvloeden. "We zien geen abnormale fenomenen of verhoogde activiteit op het internet", zegt generaal Claude Van de Voorde, het hoofd van de militaire inlichtingendienst Adiv, vandaag in De Morgen. 

16 reacties

  • Ronny Van Looy

    5 jaar geleden
    Ocharme die Russen ze krijgen hier geen voet aan wal omdat ons land zo gecompliceerd is dat ze er niet aan uit kunnen hoe ons land werkt en daarom zelf in de problemen zouden komen. Russen blijf van ons land af of je draait nog zelf in de soep zonder dat je het weet, hahahaha.
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    De Russen moeten niks doen, het minst interessantste land qua politiek in Europa.Het loopt daar altijd in de soep,dus gewoon afwachten.
  • Joël Versin

    5 jaar geleden
    Het is voor hen teveel werk, om alle politici in België te hacken, te screenen, tja we hebben er dan ook wat, per hoofd vd bevolking... (2x tov Duitsland)
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Die trollen worden jaloers als ze onze politici bezig horen en zien.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    België heeft het niveau van een chaotisch kafkaiaans smurfendorp dat zichzelf permanent belachelijk maakt en is internationaal op elk gebied bijna totaal irrelevant. Maw. de Russen hebben heir geen werk (meer) om de boel in de soep te draaien..is al gebeurd..