'The Big Bang Theory' stopt er vandaag mee.
Volledig scherm
'The Big Bang Theory' stopt er vandaag mee. © CBS

Vandaag eindigt ‘The Big Bang Theory’: ook deze 10 populaire series stoppen er dit jaar mee

TVVandaag is het zover, ‘The Big Bang Theory’ houdt er na meer dan tien jaar mee op. Twaalf seizoenen lang was het Amerikaanse CBS-programma het grootste succes van de zender, maar aan alle goede dingen komt een eind. De laatste aflevering wordt vandaag al in de Verenigde Staten uitgezonden. 

10 reacties

  • Thomas Buick

    5 jaar geleden
    Dat je er van kan genieten is een ding Christine, maar welke goede dialogen denk jij aan? Haal de lachband weg en enkel een awkward gezever blijft over. Zo jammer dat de grappen altijd ten koste van iemand moeten gaan (de dames of de geeks zelf). De grap is vaak dat de dialoog nodeloos complex/awkward is. Dat raak je toch beu?
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    The Big Bang Theory ; ik kan er eindeloos van genieten. Natuurlijk kon het niet blijven duren. Wie de personages heeft bedacht en de dialogen heeft geschreven : chapeau!
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Supernatural is het enige dat ik ga missen in deze reeks maar de clifhanger van het einde van seizoen 14 was wel geweldig. Avengers tellen eigenlijk niet echt mee, ze gaan niet echt stoppen met superhelden van avengers sorry veel te veel geld er komt al een nieuwe spiderman uit binnekort.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Echt spijtig, fantastische serie, altijd van genoten
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Johan commère, op Q2 zijn er momenteel al heruitzendingen van the big bang theory :-)