BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kortgeding KV Mechelen start in Brussel: wat zijn de mogelijke scenario’s?

Belgisch voetbalVandaag start het kortgeding van KV Mechelen, die wegens matchvervalsing een degradatie boven het hoofd hangt. De club wil via de burgerrechter uitstel in de timing van de tuchtzaak voor de voetbalbond en vindt haar rechten geschonden. Wat zijn de mogelijke scenario’s?

19 reacties

  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Als men leest dat er wel degelijk bezwarende feiten zijn in het dossier zowel tegen KV Mechelen als SK Beveren dan wil Mechelen alleen de zaak maar rekken vrees ik om de straf te ontlopen Dit is erg voor de spelers maar 4 bestuursleden die duistere praktijken deden om de ploeg te redden kan gewoon niet Uitspraak door de bond dan en zien wat dat brengt
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Na zondag zijn we verlost van een storende bijkomstigheid in ons vaderlands voetbal : de wedstrijden. Dan kan het eindelijk gaan over belangrijke zaken die er echt toe doen : managers op de foto in plaats van spelers, clubleiders die de weg kwijt zijn, matchfixing, makelaars, de slapende KBVB, katten in zakken kopen, de VAR, mensenhandel, fiscale profijten en geld, geld geld.
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Degradatie is de enige mogelijke oplossing,indien KV niet akkoord gaat schors ze dan tot de definitieve uitspraak(ook al duurt dit nog 5 jaar).
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    ik vraag me echt af hoe ze een nieuwe kalender gaan kunnen opstellen voor vb 15.06 als al die zogezegde veroordeelde ploegen in berope ed zullen gaan ; wie kan hier op antwoorden ? COBW
  • wil baken

    5 jaar geleden
    Normaal moet KVM altijd zakken maar ze zitten daar bij de bond tot over hun oren in het geld van Telenet. Raar dat niemand over die belangenvermenging spreekt, telenet betaald alles dus bepaald alles.