CBS
Volledig scherm
© CBS

Waarom één opwelling van hoofdrolspeler Jim Parsons het einde betekende van ‘The Big Bang Theory’

TV‘The Big Bang Theory’ is al meer dan tien jaar lang één van de meest succesvolle shows uit tv-land. Toch loopt de serie vandaag definitief af en dat einde werd ingeluid door hoofdrolspeler Jim Parsons (46). Hoewel niemand van de cast en crew eigenlijk wilde stoppen, dacht de acteur daar plots anders over. 

27 reacties

  • ed Dams

    5 jaar geleden
    Zoals de politiek ,10 vlamingen, 1 waal en er word frans gesproken door iedereen. Spijtig dat hij altijd het laatste woord moet en moest hebben,dat stak soms wel tegen. Je ziet nu het resultaat.
  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    Eender welke serie die goed begint en dan kinderen inbrengt geeft toe dat ze geen ideeën meer hebben en dat het teneinde loopt. Ik vind dat het bergaf is gegaan zodra Amy erin kwam. Na een paar seizoenen was het Frikie eraf. Het was dan gewoon een nieuwe friends. Nu 10 jaar wachten tot de volgende soort friends.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    In de serie wil hij altijd het zelfde doen en hij haat elke verandering zoals iemand die een zware vorm van autisme heeft maar in werkelijkheid is dat dus blijkbaar niet.
  • ed Dams

    5 jaar geleden
    Autist en nog geen kleine, vind het spijtig, ze smossen alleen te veel met hun eten. Duidelijk te zien, ze zitten er maar wat in te prikken en te rommelen. Heb er toch altijd van genoten.
  • Paul Vancraeynest

    5 jaar geleden
    Ik heb genoten van de eerste 5 seizoenen. Dan was het beste er af.