Ik ga naar de wellness en neem mee... mijn baby

Even tot rust komen in een bubbelbad, het kan deugd doen. Maar waarom zouden baby’s er ook niet van kunnen genieten, dacht Chiara Van Hirtum. Dus opende ze een wellness voor baby’s in Berchem. “Een luxe extraatje.”

maaike floor

De baby-wellness is een primeur in België. Chiara Van Hirtum wou iets fijns doen met haar dochtertje, maar vond tot haar grote frustratie niets geschikt. “Babyzwemmen sprak me niet aan, want in dat water zit altijd chloor en dat is niet gezond. Bovendien blijft dat water altijd vrij koud”, vertelt ze. “Maar omdat ik zelf vroeger wedstrijden heb gezwommen bij een zwemclub in Schoten en zwemles heb gegeven aan de allerkleinsten, wilde ik toch graag iets met water doen. Dus ben ik zelf met de Baby Spa begonnen.”

Chiara is afgestudeerd in de communicatiewetenschappen, maar schoolde zich ondertussen bij in baby- en zwangerschapsmassage. Ze volgde ook een technische opleiding om echo’s te kunnen maken. “In bijberoep heb ik dan Precho opgestart, een samentrekking van pret en echo. Twee jaar geleden heb ik mijn job in de haven opgezegd om er fulltime mee bezig te zijn. Sinds kort doe ik dus ook de Baby Spa erbij. Alle baby’s die ik hier zie, genieten ervan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer