Sebastien Smets - Photonews
Volledig scherm
© Sebastien Smets - Photonews

Genk vanavond kampioen? Meningen zijn verdeeld - Spelers strijken bij titel gemiddeld 200.000 euro op

Jupiler Pro LeagueMogelijk ligt de Belgische titelstrijd vanavond in een definitieve plooi. Racing Genk kan op het veld van Anderlecht voor het eerst sinds 2011 kampioen spelen. Maar dan moeten de Limburgers wel rekenen op puntenverlies van Club Brugge, dat straks op Sclessin de degens kruist met Standard. Hieronder de laatste ontwikkelingen in de aanloop naar wat mogelijk de beslissende speeldag wordt in play-off 1.

17 reacties

  • EDDY MARTENS

    5 jaar geleden
    idd.Dan is er geld tekort die ze halen bij de hardwerkende mens.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Frans Peeters, toch niet moeilijk! Genk had in de reguliere competitie 7 punten voor op Club Brugge. Dus 7 gedeeld door 2 zijn 3,5 punten eigenlijk. In de play-off 1 heeft Genk geen 3,5 punt voor gekregen maar 4 om af te ronden. Dus 0,5 punt cadeau t.o.v. Club Brugge en die verliest Genk bij gelijke stand. Had Genk 8 punten voor gestaan was dat 4 punten na halvering en bij gelijke stand gelden andere regels dan.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Als ze gelijk eindigen is Brugge kampioen???? Genk heeft toch meer punten voor halvering gezien als je alles bijeen telt dan Brugge
  • jan wuyts

    5 jaar geleden
    Genk haalt best één punt op Anderlecht of de rollen zouden eens omgekeerd kunnen worden !!!
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Schandalig en dan nog geen rsz en nog verlaagd belasting tarief. Schandalig. Een paar maanden geleden veel tamtam van onze regeringen voor hogere bijdragen in voetbal. Nu hoor je niets meer. Natuurlijk, gratis zitjes in lounges, enz.. dan stoppen de ministers en genieten ze maar ervan. Schandalig.