Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Politiemensen opgepakt in Brussel wegens vermoedelijke banden met criminele organisatie

In het dossier rond de criminele organisatie oplichters die vorige week werd opgerold, zijn drie politiemensen - twee van de federale gerechtelijke politie en een van de lokale politie van Brussel-Zuid - dinsdag in Brussel opgepakt. Dat melden de kranten La Dernière Heure en La Capitale vandaag. De woordvoerster van het federaal parket, Wenke Roggen, bevestigt dat een agent van de zone Brussel-Zuid deze week opgepakt werd en vrijgelaten is onder voorwaarden en dat een agent van de federale politie van Brussel aangehouden is.

20 reacties

  • janine stevens

    5 jaar geleden
    De politie, uw vriend ! Dit is heel slecht voor het imago van de politie en zeker voor agenten die hun werk wel goed doen.
  • Daniel Nicolas

    5 jaar geleden
    Thomas Delaet U hebt 200 % gelijk. Die mensen voelen zich door politici en hun oversten niet gewaardeerd. Ze worden bestolen door de overheid en dan krijg je zulke excessen.
  • claude sanders

    5 jaar geleden
    Ja dit stemt tot nadenken als ik zie hoe wij bij de voormalige Rijkswacht werden gescreend en er onderzoek werd gedaan naar het verleden van de ouders en grootouders. Maar ja nu is alles normaal en worden er mensen aangeworven die beter niet zouden behoren tot de politie.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Waarom toch weer in Brussel: incompetent politiek benoemde leiding die het van de politieke broodheren leert dat voor criminaliteit de andere kant moet worden uitgekeken.
  • Thomas Delaet

    5 jaar geleden
    Met de eenzijdige afbouw van de sociale voordelen van de ambtenaar, is dit het type ambtenaar die de overheid bekomt: eentje die wil bijklussen om de eindjes aan elkaar te knopen.