REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bitcoin na lange opmars fors omlaag: prijs weer rond 7.000 dollar

De waarde van de bitcoin ging vandaag fors omlaag. De belangrijkste en grootste cryptomunt was de afgelopen maand juist bezig met een flinke opmars en zag zijn prijs dit jaar verdubbelen.

3 reacties

  • Bart Verbeeck

    5 jaar geleden
    Je kan ook argumenteren dat bitcoin stabiel is, maar dat andere munten aan waarde verliezen tegenover btc.
  • Pieter Vandewoestyne

    5 jaar geleden
    Beste Thomas Vandevelde, De bitcoin is een hype geworden met reden. Het is digitaal, vrij van inflatie, specifiek ontworpen om te stijgen in waarde, open-source, betrouwbaar en je kan er instant transacties mee doen van gelijk welke grootte naar gelijk welk land ter wereld en dat allemaal zonder een derde partij (zoals een bank). En een vrouw, kind, drugs, wapen or orgaan kopen gaat trouwens veel gemakkelijker met cash geld dan met bitcoin.
  • Thomas Vandevelde

    5 jaar geleden
    Niet meer dan normal. De bitcoin is een hype geworden die door influencers gepromoot werd. Zij kopen aan lage prijs, zorgen voor een hype en verkopen hun currency voor een tienvoud. De financiliele sector en overheden staan niet te springen voor dit betaalmiddel aangezien men een anti money laundering beleid voert. Deze currency is namelijk zeer populair op het tornetwerk waar men vrouwen, kinderen, drugs, wapens, organen, etc kan kopen