Hilde Crevits schiet top drie populairste politici binnen

Bart De Wever blijft de populairste politicus van Vlaanderen. Dat blijkt uit De Grote Peiling van Ipsos in opdracht van VTM NIEUWS, Het Laatste Nieuws, RTL TVI en Le Soir. Opvallend: Hilde Crevits (CD&V) stijgt van de zesde naar de tweede plaats. Premier Charles Michel (MR) valt uit de top drie.

6 reacties

  • Joke Weyts

    5 jaar geleden
    Tja, we weten allemaal hoe het populaire CD&V ministers vergaat en we moeten er niet ver in de tijd voor terug gaan. Bvb. Kris Peeters, Yves Leterme... om er 2 op te noemen.
  • leopold van heurck

    5 jaar geleden
    Die gaat van Belgie een grote puinhoop maken dat mens is echt onbekwaam.
  • James Clean

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar hoe dom de mensen zijn!! Niet te geloven! Onderwijs is een puinhoop geworden! Ze blonk uit door een totaal gebrek aan leiding en autoriteit bij dat spijbelen!! Ze durfde geen standpunt innemen! En dat als minister! We staan er goed voor als de mensen daar gaan op stemmen, laat staan dat ze minister president zou worden! Arm België! Arm mens'dom'!
  • Maartje Nieuwboter

    5 jaar geleden
    Bizar, want op onderwijs heeft ze echt geen potten gebroken. Eender wie de sector van binnenuit of van buitenaf kent zal kunnen getuigen dat er heel veel beloofd werd, maar dat er weinig tot niets gerealiseerd werd. Typisch CD&v, zeker ?
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Iemand die van het onderwijs een puinhoop maakt, de 2 de beste politica in Vlaanderen, zijn ze nu helemaal zot geworden, haar partij die 800.000 mensen bestolen heeft en de belastingbetaler er wil voor laten opdraaien, en schaamte kennen ze niet, onbegrijpelijk.