Jean-Marc Nollet en Charles Michel.
Volledig scherm
Jean-Marc Nollet en Charles Michel. © BELGA

Ecolo wil niet met MR in regering stappen als liberalen “de marionet van N-VA blijven”

De Franstalige groenen stappen niet in een regering met MR als de partij "de marionet van N-VA blijft". Dat heeft co-voorzitter van Ecolo Jean-Marc Nollet gezegd in een debat met premier Charles Michel op RTBF.

12 reacties

  • lieve vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat de kiezer beslist! Niet dus,
  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Als we nu Vlaanderen eens terug laten aansluiten bij Nederland en Wallonie terug laten keren naar Frankrijk en deze 189 jarige artificiele , onnatuurlijke spreidstand die Belgie is gewoon opheffen …. Geen taalproblemen meer, geen diepe ideologische en culturele verschillen ….
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    ik denk toch wel dat de NVA sinds hun voorbije fratsen voor de Walen al evenmin aanvaardbaar zijn als Vlaams Belang. Wie kan het kwalijk nemen. 5 jaar lang is Wallonie bestuurd door een regering bestaande voor 80 % uit Vlamingen. Over democratie gesproken! De ruk naar links was dan ook te verwachten mede door het rampzalige beleid van de NVA
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat we op 26 mei moesten gaan kiezen? Het zou weleens een heel zwarte zondag kunnen worden. Het circus is te vroeg begonnen de stemmen moeten nog geteld worden!!!
  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    " ik wil nietmeer met jou spelen en met die andere ook niet ! " Kindertuinpolitiek , we gaan opnieuw het wereldrecord regeringsvormen verbreken . Ons weer effe belachelijk maken in het buitenland en investeerder afschrikken en / of wegjagen . Confedereren aub asap .