rv
Volledig scherm
© rv

Nooit geziene wachttijden in de bouwsector

Door overvolle orderboeken van aannemers, lange leveringstermijnen en een tekort aan personeel, is er een nog nooit eerder geziene krapte op de markt voor eengezinswoningen. Dat blijkt vandaag uit een rondvraag van De Tijd. 

17 reacties

  • Thomas Anderson

    5 jaar geleden
    Aanslag op uw lijf en op uw bankrekening!
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Nog een paar jaar en dan komt de grote val wie zal al die nieuwe appartementen en huizen gaan kopen en bewonen? Immigranten hebben geen geld en het OCMW zal het allemaal niet kunnen blijven betalen.Of zoals B.D.W.voor heeft index afschaffen en pensioen na dat je alles opgeleefd hebt en werken tot 80.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als jongere nu moeten kiezen voor een job. Dan moet je er wel rekening mee houden dat je het moet uithouden tot na je 67, mogelijks zelfs 70. dan vallen er al veel beroepen weg natuurlijk.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Weer een gevolg van de onzekerheid in de vele domeinen die de Vlaamse overheid heeft gecreëerd. Mag er nog gebouwd worden over 5 jaar, welke nieuwe pestregeltjes gaat men invoeren, wat met energietoevoer....?
  • eric brack

    5 jaar geleden
    ik heb jaren in de renovatie van gebouwen gestaan en ik kan u alleen maar zeggen dat , als men deze mensen veel beter zou betalen dat het geen knelpunt beroep meer zou zijn, maar daar wringt het schoentje ! kan er iemand anders eens even komen uitleggen dat een minister post nooit een knelpunt beroep is geweest en zal zijn ?