screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Sp.a-voorzitter Crombez: “CD&V verklaart N-VA elke dag de liefde”

VerkiezingenSp.a-voorzitter John Crombez heeft zijn bedenkingen over de uitspraken van CD&V-politici in aanloop naar de verkiezingen van 26 mei, binnen een goede week. “Het is opvallend dat deze week elke dag iemand van CD&V een liefdesverklaring voor N-VA heeft afgelegd”, zegt Crombez.

22 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Crombez zou zich beter meer met zijn eigen partij bezig houden dan met de andere. Als men geen realistisch programma kan voorleggen moet men natuurlijk dat van de andere proberen in een slecht daglicht te stellen. met leugens en halve waarheden.
  • Lieven d'Haese

    5 jaar geleden
    Na bijna 50 jaar wanbeleid van spa (BSP) heeft hij blijkbaar nog steeds niet door dat de besparingen en slechte pensioenen een rechtstreeks gevolg hiervan zijn. Gratis bestaat nog steeds niet, alles heeft zijn prijs en die gaan we nu met zijn allen nog jaren betalen.
  • Roger Vanopstal

    5 jaar geleden
    Combrez weet nu ook zeer goed, dat alleen paars-groen een realistische coalitie is. Dus? Moet ook CD&V er aan geloven. Met Bart Somers terug op het toneel, weet hij dat hij mag meespelen en niet alleen hij maar ook zijn goede vriend Johan VDL, ook uit Oostende.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Ik heb zo mijn bedenkingen bij veel uitspraken van zowat alle politici. Ook van Mr Crombez...
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Het ligt er vingerdik op dat de N-VA en CD&V de Zweedse coalitie en hetzelfde conservatief beleid willen voortzetten met Michel II als premier en met geschenken aan Voka. Dus er gaat helemaal niets veranderen voor de gewone man: geen verlaagde btw op elektriciteit, geen minimumpensioen van 1500 euro en waarschijnlijk ook langer werken dan 67 op termijn, zoals beiden al lieten verstaan en de 'zware beroepen' zullen worden afgevoerd.