REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Een goal, twee assists én Man of the Match: City pakt de treble, De Bruyne valt geweldig in

FA CupEen unieke Engelse treble in 2019, een elftal aan trofeeën als aanvoerder, zijn twaalfde in elf jaar bij Manchester City. Zijn toekomst en eventueel afscheid zijn een vraagstuk voor later. Vincent Kompany (33) wilde op Wembley gewoon genieten. Succes went nooit. Kevin De Bruyne drukte als invaller zijn stempel: een goal en twee assists. City walste zoals verwacht over Watford (6-0). Los van de fantastische kwaliteit van City en zijn trainer: de competitiviteit in Engeland is, op een koppel van twee en een groepje van vier na, serieus uit balans.

3 reacties

  • Erwin Beckers

    5 jaar geleden
    Er was anders best wel veel boegeroep bij de aankondiging van man van de match. Hij heeft amper 35 minuten gespeeld. Ja, hij was goed, maar man van de match was voor de meerderheid in het stadion Sterling en niet De Bruyne. Jenas heeft heel veel commentaar mogen slikken voor zijn keuze.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    City is zoals zijn sponsor, duistere constructies, gooien met geld en voeten vegen aan alle regels. Er is geen spanning meer als grote clubs machtiger en machtiger worden. Ook in de luchtvaart domineren Etihad en Emirates met hun oliedollars, lage onkosten en bijna gratis fuel ook de sector en Europa wil een vliegtaks invoeren. De meeste clubs worden net als de meest vliegmaatschappijen meelopers, kijk wie sponsort.
  • Victor Meert

    5 jaar geleden
    Kevin is terug en hoe zeggen geen gemis voor de titel maar als je een half uur mag invallen en man van de match proficiat moet altijd spelen als hij fit is top