rv
Volledig scherm
© rv

Football Talk België (18/5). Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd

6 reacties

  • Leo Van Rillaer

    5 jaar geleden
    De ezelstamp krijgt FC Wilrijk er gratis bij.
  • Albert Grisar

    5 jaar geleden
    Al die kleuters hier, vergeten op welke basis Beerschot destijds is moeten zakken? Vermoedens, er is zelfs nooit een onderzoek gevoerd. Maar toen zaten jullie waarschijnlijk nog in de pampers, veel roepen zonder inhoud. De succesvolste Antwerpse club is nu, ook op papier, terug en meteen de hoogst geklasseerde club uit Antwerpen en niet de Voorkempen.
  • Patricio Murphy

    5 jaar geleden
    Christina Maes als jij daar problemen mee hebt dan is dat jouw zaak...Beerschot doet niks verkeerd en probeert gewoon terug in 1A te voetballen met de stempel van de goeien ouwen tijd...helemaal niet respectloos en de huidige realiteit! Forza Ratten!!!
  • Christian Maes

    5 jaar geleden
    En Beerschot ploegde voort, zonder scrupules. Ik heb nog meer respect voor een zwarte weduwe, die eet haar partner tenminste onmiddellijk op. Blijkbaar wil Beerschot de ploeg van 't Stad worden door iedereen rondom hen in te palmen, niet gehinderd door enige sportieve prestatie. De naam, het stamnummer, het logo, een andere club, ... Alles is te koop, behalve respect.
  • Arie Verwimp

    5 jaar geleden
    Na al wat wilrijk voor beerschot gedaan heeft worden ze nergens meer vernoemd en ook het nieuwe logo kan mij niet bekoren want als ze dan toch terug naar de roots willen hadden ze beter het ovale behouden..ik ben een beerschot supporter sinds mijn 15 jaar maar dit kan ik niet apprecieren...