© Kris Van Exel

Vrienden van Tanja Dexters luiden alarmbel: “Herpak u, voor het te laat is”

De (bekende) vriendenkring van Tanja Dexters brokkelt almaar verder af. Zij die nog overblijven, willen Tanja nu eensluidend verwittigen dat het vijf voor twaalf is. “Herpak u, voor het te laat is”, klinkt het in Dag Allemaal.

nadb

Volgens het weekblad bewandelt Tanja Dexters - een halfjaar na de breuk met echtgenoot Miguel - een pad dat van het ene feestje naar het andere leidt. Dat brengt haar in contact met nieuwe ‘vrienden’, die niet altijd een even onberispelijke reputatie hebben.

Haar gedrag op een kerkhof - in het bijzijn van haar zesjarige dochtertje - leek het trieste dieptepunt van een reeks uitspattingen.

Waarschuwen

Haar vrienden maken zich alvast ernstige zorgen. “Ik heb al gezegd dat Tanja op de dool is”, zegt Lesley-Ann Poppe, van wie de goeie band met Tanja verwaterd is omdat zij voor Lesley-Anns ex-man werkt. “Maar gezien onze situatie denken mensen dat ik haar het geluk niet gun, of zo. En toch zou ik haar willen waarschuwen: Tanja moet opletten dat ze niet als marginaal geval beschouwd gaat worden.”

Ook een voormalige vriendin van Tanja bevestigt dat ze haar geliefden in sneltempo aan het verliezen is. Ooit waren ze heel close, maar nu blijft de Antwerpse ver uit Tanja’s buurt. “Ze is compleet verslingerd aan het nachtleven, en helaas ook aan alles wat daarbij komt kijken”, klinkt het. “Daardoor heeft ze al veel vrienden verloren. Het gaat steil bergaf, dat ziet iedereen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER