Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Gemiddelde huurprijs voor woning stijgt lichtjes naar 614 euro: “Genoeg om mensen in armoede te duwen”

De gemiddelde huurprijs voor een privéwoning is in Vlaanderen in 2018 gestegen naar 614,11. Het gaat om een stijging van 2,24 procent tegenover 2017, blijkt uit een onderzoek van de Vlaamse huurdersbonden. Dat schrijft De Zondag.

31 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Bij ons in de straat vind je niets meer onder de 900 euro om een huis te huren, waar ik woon en geboren ben, euh Knokke-Heist-Westkapelle, waar halen ze het uit 614 euro ??.
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Ik woon op een sociale woonwijk. Mensen hier die nog niet lang op de wijk wonen hebben een Jaguar, mustang of zware BMW voor hun deur staan. Ze krijgen een woning van de sociale huisvesting voor weinig euro’s. Daarbij komt nog dat de meesten geen respect hebben voor hun woning binnen en buiten. Wie is dan de slimste? Zij die kopen of zij die de sukkelaar uithangen?
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Doe gewoon eens te huur, in een zoekmachine. En probeer een woning te vinden aan die prijs.
  • Peggy Cornelis

    5 jaar geleden
    Als alleenstaande ondervonden verdomd moeilijk om iets te vinden om te huren. Je moet tevens 3 maand borg ophoesten. Je krijgt direct negatief antwoord als verhuurders horen alleenstaanden. Kinderen sommige verhuurders spreken af kinderen niet te nemen om rust te behouden.
  • Febe Boom - Allyn

    5 jaar geleden
    Voor 619 zal je geen deftige woonplek huren... ze houden daar beter ook rekening mee in hun statistieken :(