© VIER

VIDEO. Pat Krimson over vete: "Regi heeft mijn plaats ingepikt"

Vanavond maakt DJ Patje Krimson zijn intrede in het VIER-programma 'The Show Must Go On'. Aan televisiemaker Peter Boeckx vertelt Patje over zijn vete met die andere bekende Limburgse DJ, Regi. "Hij heeft een beetje mijn plaats ingepikt. En hij heeft dat goed gedaan", aldus Patje.

neac

Nochtans begon alles goed. "Ik heb hem zijn eerste platencontract gegeven, ik stond aan de wieg van zijn succes. Daarna zijn er wat dingen gebeurd in ons privéleven, waar we woorden over hebben gehad", vertelt Patje. "Ik gun hem al zijn succes, maar ik ben degene die de laatste vijf jaar wel de grootste hit heeft gehad met 'She's After My Piano'", merkt hij fijntjes op.

In april van dit jaar had Patje het in zijn column in 'Hallo', de weekendbijlage van Het Belang van Limburg, al over de vete. Net als vanavond vergeleek hij hun relatie met die van Anderlecht en Club Brugge. "Niet de beste vrienden, maar er is wel respect", aldus Patje toen.

In april leek hij wel nog bereid de strijdbijl te begraven. "Mijn oorlogsstrepen zijn eraf. Laat ons gaan voor love, peace and good music", klonk het toen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer