n
Volledig scherm
© n

Zwaar gepest als kind, maar nu de winnaar van het Songfestival: een portret van Duncan Laurence

SongfestivalAls ik anders ben dan anderen, dan wil ik ook echt anders zijn. Dit is het levensmotto van Duncan Laurence (25), de oud-student van de Rockacademie in Tilburg die zijn land vannacht voor het eerst in 44 jaar aan de winst op het Songfestival hielp. Het is niet zomaar een spreuk, want de uitspraak verwijst naar de moeizame weg die hij heeft afgelegd om te zijn wie hij echt wil zijn.

26 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Het lijkt me dat mensen geen eigen mening meer mogen hebben. Anders zijn het zogezegd zure mensen. Wie is hier dan in fout? Serieus mensen. Ieder mag echt wel zijn eigen smaak hebben. Wees eens wat toleranter..
  • Esser Marlies

    5 jaar geleden
    mannekes aub als we al ruzie gaan maken over één liedje:laat de wereld dan maar ontploffen.Iedereen heeft een eigen smaak en gedacht en daar is iedereen vrij in.Muziek is er voor iedereen en zou verbindend moeten zijn.Proficiat aan iedereen die zijn best gedaan heeft.
  • Karina De smet

    5 jaar geleden
    Proficiat Nederland goed nummertje, al vond ook ik Noorwegen zeker ook een winnaar want was ook heel goed! Maar onze noorderburen hebben ook verdiend gewonnen , ook een goed nummer viel ook meteen op! Proficiat Duncan!!! En nu nog meer van dat zodat we u nog regelmatig mogen horen .
  • Thomas Van Der Linden

    5 jaar geleden
    Verdiend gewonnen, proficiat daarvoor maar stop aub met die bijkomende verhaaltjes van dat je gepest bent geweest. Heeft niets te maken met Eurosong en iedereen is wel eens gepest geweest dus...
  • Loek Oud

    5 jaar geleden
    Wat een ongelooflijk zure Vlaamse reacties. Heeft vast niets te maken met het feit dat de Belgen er weer niets van bakten en de Hollanders een keer winnen. Afgunst.