© DBA

Zoontje (6) van Karen Damen maakt zijn acteerdebuut

Sky, het zesjarige zoontje van Karen Damen (42), heeft duidelijk de showbusinesskriebels van zijn ouders geërfd. Het jongetje maakte vorige week namelijk zijn acteerdebuut. Dat schrijft Story.

nadb

Karen Damen mag zich begin januari van haar meest komische kant laten zien. De voormalige K3-zangeres speelt dan mee in het theaterstuk ‘Blind Date’. Daarin vertolkt ze de rol van Daisy Pront, een zotte doos die hoopt om via een televisieprogramma haar prins op het witte paard te ontmoeten.

© DBA

Vorige week werden in Hoboken al enkele fragmenten ingeblikt. Ook Sky, het zoontje van Karen, stond mee op de set. Hij speelt samen met Robin Rosy, de dochter van acteur Sven De Ridder, de tweeling van Daisy. “Voor Sky was dit meteen zijn acteerdebuut en hij heeft het heel goed gedaan”, glundert Karen. “Hij had zelfs een beetje tekst en die kon hij moeiteloos onthouden. Ik ben zo trots op hem!”

Ook Gert Verhulst, de ex-vriend van Karen Damen, maakte een verschijning op de set. Daarvan deelde hij een opmerkelijke foto op Instagram.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER