Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Genk of Club? Binnen de week kiest Clement

Racing GenkHij geeft zichzelf uiterlijk tot begin volgende week. Tegen dan heeft Philippe Clement beslist of hij bij Genk blijft of naar Brugge trekt. “Een emotionele keuze wordt het sowieso.”

52 reacties

  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Tijd tot vrijdag voor Genk en vindt dat zelf al over tijd, die man blokkeert het voetbal voor Genk
  • Gino Ollevier

    5 jaar geleden
    Zou ik doen mocht ik Brugge zijn,remember Caje en Vander Elst t kon ook nie stuk. Een clubsupp.
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Brugge zal ook een halve ploeg moeten vernieuwen als Clement zijn spel wilt brengen. Met die stampers dat er nu rondlopen gaat het niet lukken...
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Als clubfan ben ik hoopvol dat hij voor club kiest, er zal een leegloop zijn in genk, in brugge vertrekken er ook maar die versterken zich steeds om mee te doen voor de titel.hij heeft mss minder grinta dan Leko maar in het geheelplaatje is hij een volledige coach, en Leko heeft zich al lang buitenspel gezet. En ook kan hij club zeer goed laten voetballen, niet twijfelen, Phille, iedereen verwacht je in bij jou echte club en dat is brugge.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    cappelle VAR, meer komt daar niet meer uit, wat een frustratie !! Als hij naar Brugge zou gaan mag hij bijna zeker zijn met dezelfde ploeg te spelen, niemand geeft 30 miljoen voor een bokser. En plattekaas hebben ze in Holland al genoeg.