Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Theo Francken: “Walen moeten er niet van verschieten als Vlaanderen zegt: het is genoeg geweest”

BinnenlandAls de Walen bij de verkiezingen zondag massaal links stemmen, dan moet het confederalisme er komen: dat zegt Theo Francken (N-VA) in de krant La Dernière Heure. "Ze moeten er niet van verschieten dat Vlaanderen (...) zegt: het is genoeg geweest."

195 reacties

  • Bilal Kilic

    5 jaar geleden
    Wat een hypocriet seg als rechts wint in Wallonië dan is er geen probleem voor hem maar als links wint is het wel een probleem. Francken ik denk dat de meeste mensen genoeg hebben van u !!!
  • Liesbeth Bols

    5 jaar geleden
    1 België , 1 regering , 2 provincies : vlaanderen en wallonië. Dat zou ons allen veel geld besparen.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Ik ben solidair met de Walen. NVA heeft dat probleem zelf gecreëerd langs Vlaamse kant. NVA is de grote schuldige voor haat tegenover Wallonië.
  • Opteynde Johan

    5 jaar geleden
    25 procent in Vlaanderen halen is zowat 13 procent nationaal. Samen met het Vlaams blok 20 procent nationaal. Dit betekent dat NVA weet dat separatisme geen kans maakt. Dit is puur stemmingmakerij, zodra de verkiezingen voorbij zijn gaan deze uitspraken in de diepvriezer.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ronny Ooijen, Vlaamsche jongens is oude spelling, het waren Vlaamse mensen vrouwen, mannen en jonge kinderen die gingen WERKEN in Wallonië en daar is niets mis mee. En ik ben niet tegen de solidariteit naar Wallonië, maar wel de hautaine manier van Waalse politci tegenover Vlamingen.