PN/Instagram
Volledig scherm
© PN/Instagram

Jupiler pakt uit met opmerkelijke advertentie rond Sam Bettens en die valt niet bij iedereen in de smaak

BinnenlandJupiler pakt vandaag in een aantal Vlaamse kranten uit met een paginagrote advertentie die verwijst naar de geslachtsverandering van Sam Bettens (46), de voormalige frontvrouw van K’s Choice die een transman wordt. En die valt niet bij iedereen in de smaak. AB InBev zegt aan VTM NIEUWS echter dat het een heel positieve boodschap wil uitsturen.

105 reacties

  • Sam Veraghtert

    5 jaar geleden
    Allee eentje dan...
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    eigenlijk zet elkeen die zijn zegje over de(wan)smakelijke Jupilerstunt deze reclamecampagne nog meer in de verf.Net als toen Renault sloot ging niemand nog een Renault kopen. Het jaar daarop was Renault opnieuw bij de best verkopende wagens.Interbrew heeft gebruik gemaakt van het onderwerp van (de) dag(en)om publiciteit te maken.Zij beschouwen Sam dus als man(al is het om commercieële redenen) en was dat niet wat Sam vroeg erkenning om als mens als man door het leven te gaan?
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Moet toch kunnen? Ik vind het alleszins goed gevonden. En ja, ik ben een vrouw en drink graag Jupiler. En neem geen aanstoot aan die "mannen weten waarom".
  • Eddy Bosch

    5 jaar geleden
    Sam Bettens heeft zich toch zelf en vrijwillig geout....dus wat is het probleem. Hij is nu toch een man met de naam Sam?
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Voortaan drinken wij dus Leffe blond.