Van l naar r: technisch directeur Frank Arnesen, Kompany, voorzitter Coucke en sportief directeur Michael Verschueren tijdens een tactische bespreking. “Onze visie loopt gelijk: attractief voetbal en vooral spelen met de jeugd.”
Volledig scherm
Van l naar r: technisch directeur Frank Arnesen, Kompany, voorzitter Coucke en sportief directeur Michael Verschueren tijdens een tactische bespreking. “Onze visie loopt gelijk: attractief voetbal en vooral spelen met de jeugd.” © RV

Hoe Kompany drie weken geleden bij Michael Verschueren thuis zijn ja-woord gaf aan Anderlecht

RSC AnderlechtStraffe stunt van Anderlecht, dat gisteren Vincent Kompany voor de komende drie jaar haalde als speler-coach. Een heuse coup van paars-wit, waaraan heel wat werk aan vooraf is gegaan en uitmondde in een vergadering bij Michael Verschueren thuis.

25 reacties

  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Joel Rogiers ! Ze kunnen geen trainer meer betalen met diploma..
  • Wim De Ronne

    5 jaar geleden
    Ben benieuwd om een organigram van de nieuwe Anderlecht organisatie te zien. Kompany wordt ‘manager-speler’ (mag geen hoofdtrainer zijn). Hoeveel managers-niveaus hebben we hier nu - een echt Mexicaans leger waar niemand verantwoordelijk zal zijn.
  • Benjamin Schaeken

    5 jaar geleden
    Als men alleen al spreekt over shirtverkoop en merchandising is dit een voltreffer. Zijn trainerscapaciteiten zal idd nog moeten blijken. Maar met een palmares en persoonlijkheid als Vinny geloof ik wel dat hij de spelers op 1 lijn kan krijgen. Verder denk ik dat zijn contacten samen met die van Arnesen niet onderschat dienen te worden. De toekomst zal het uitwijzen. Een nieuw Rsca truitje van Kompany zal bij mij alvast niet ontbreken.
  • Joel Rogiers

    5 jaar geleden
    Moet hij geen diploma hebben...??
  • Johan Baele

    5 jaar geleden
    Een strategische zet die nu al de wereld rond ging. Alleen dat al is een deel van het succes, nog voor alles begonnen is. Top !