Vlaams Belang heeft bijna 400.000 volgers op Facebook, N-VA bijna 200.000.
Volledig scherm
Vlaams Belang heeft bijna 400.000 volgers op Facebook, N-VA bijna 200.000. © Facebook

Vlaams Belang veegt concurrentie weg op Facebook (maar geeft ook meeste geld uit aan advertenties)

Tijdens de campagne voor de verkiezingen zet elke partij massaal in op sociale media. Uit cijfers van Crowdtangle blijkt nu dat Vlaams Belang, de partij die vrijdag nog een sterke score haalde in de Grote Peiling, de voorbije maand de andere partijen wegblies. Maar even opvallend is dat de partij van Tom Van Grieken veel meer dan de andere partijen investeert in advertenties op Facebook.

18 reacties

  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Ik zie op de sociale media onegelofelijk veel filmpjes opdagen van sp-a en John Crombez in een poging om de kiezer heel veel desinfromatie te bezorgen .
  • jozef lemmens

    5 jaar geleden
    Bah bah.....Gaan wij hier nu wat over lullen!? Het VB heeft het wat moeilijker, dan de groenen met de klimaat brossers, en een De Wever die burgemeester van A is, om reclame te kunnen maken. Weten sommige wat de andere partijen met jullie belasting geld doen? Het lokaal van de VLD gezien?
  • Fred De Meulemeester

    5 jaar geleden
    Jos... Wat zit je te zeveren ? Al eens gezien hoeveel papier groen achterlaat in de brievenbus? Meer dan al de partijen samen! Wie verspilt en vervuilt hier het meest? Of denk je dat drukwerk gratis is? Gewoon VB stemmen!
  • james vroman

    5 jaar geleden
    wat in Nederland gebeurde zal hier ook gebeuren vl belang zal de grootste zijn ..benieuwd of er ook een referendum komt om europa te verlaten ..
  • Eddy van Dorst

    5 jaar geleden
    Dikke zever.Als ik mijn tablet op pc opzet krijg ik om de haverklap ongewenst reklaam van de idiote nva of vld maar nog geen enkele maal van VB