Nederlandse politie
Volledig scherm
Nederlandse politie © Shutterstock

Moeder van drie neergestoken in Anderlecht: verdachte opgepakt in Nederland

In Nederland is een verdachte opgepakt voor de steekpartij waarbij op 2 april een 32-jarige moeder zwaargewond raakte in Anderlecht. Dat bevestigt het Brusselse parket, dat de uitlevering vraagt van de man.

1 reactie

  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Vreemd...Van het slachtoffer mogen we weten dat ze van Somalië is. Van de dader wordt zedig zijn afkomst verzwegen.
  1. Hoe klein brandje leidde tot grootste drugsproces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”
    PREMIUM

    Hoe klein brandje leidde tot grootste drugspro­ces ooit met liefst 129 beklaagden: “Al die berichten op Sky ECC, dat is voor 99% gewoon blabla”

    In het monsterproces over cocaïnehandel in ons land voor de Brusselse correctionele rechtbank vinden morgen de replieken plaats. Na vier maanden pas, want liefst 129 beklaagden zitten samen in het unieke dossier. Een Belgisch record zowaar, te danken aan een enorme cocaïnehandel vanuit Zuid-Amerika die werd ontdekt door Sky ECC en enkele Belgische ‘laboratoria’. De ontdekking van het netwerk gebeurde echter volledig toevallig. “Uit gekraakte berichten blijkt dat een topbeklaagde zich afvroeg of je iemand beter liquideert in een flat of villa.”
    Stad Brussel
  2. Vakbonden eisen dialoog na sluiting Decathlon-depot: “Ze negeren alle regels van sociaal overleg”
    PREMIUM

    Vakbonden eisen dialoog na sluiting Decathlon-de­pot: “Ze negeren alle regels van sociaal overleg”

    Donderdag voerden vakbondsafgevaardigden van BBTK en ACV Puls actie op verschillende locaties in Vlaanderen als reactie op het nieuws dat Decathlon de logistieke activiteiten in Willebroek zal beëindigen. Tegen het einde van het jaar zullen 132 werknemers hun job verliezen. Verschillende vakbondsafgevaardigden kwamen donderdagnamiddag samen aan de hoofdzetel van Decathlon in Evere en eisten betrokken te worden in de ondernemingsraad. “Uiteindelijk zijn we tot een compromis gekomen”, klinkt het bij de vakbonden.
    Stad Brussel