VISTA! met Clement en ‘moeilijkste beslissing van zijn leven’: “Iedereen zegt Genk of Club, maar het buitenland kan ook”

VISTA!In de laatste aflevering dit seizoen van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, was kampioenentrainer Philippe Clement te gast.

41 reacties

  • monique dewaele

    5 jaar geleden
    Club zal met veel geld zwaaien en dan gaan de principes al iets sneller over boord
  • Rita De roose

    5 jaar geleden
    Schijnheilige zeg toch gewoon , ik ga naar Klup Bruhhe
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    als trainer TOP maar als mens....... eigenlijk gaan bij Brugge ook sterkhouders weg........dus dan blijft er enkel nog...................centen over? Clement heeft zijn kwaliteiten, niet iedereen zou Genk kampioen kunnen maken hebben,hij heeft ook Beveren boven zijn kwaliteiten/mogelijkheden laten voetballen totdat men ook daar afscheid nam van hem en er daar ook uitverkoop was
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Oei........en Schrijvers is vertrokken bij Genk en nu komt Filip er ook weer . Terug naar Genk , Siebe waar je thuishoort.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Dus Clement lonkt naar de woestijn, Verder hebben onze "toptrainers" het nooit gebracht.
  1. De Condé over nuchtere Genkse spelersgroep: “Soms is er iets te weinig enthousiasme”
    VISTA!

    De Condé over nuchtere Genkse spelers­groep: “Soms is er iets te weinig enthousias­me”

    Na de overtuigende zege op Sclessin (1-3) zorgde de Genkse spelersgroep voor een feestje in de kleedkamer. In VISTA! ging Dimitri de Condé, technisch directeur van de competitieleider, daar dieper op in. “Ik was er niet bij, want ik stond buiten. Maar het zou me niet verwonderen. Het gebeurt nochtans niet veel bij deze groep. Soms is er iets te weinig enthousiasme (lacht). Maar tegen Brugge was er ook al een feestje en nu weer, dus de sfeer zit goed. De neuzen staan in dezelfde richting. Het is een heel nuchtere groep - jongens die heel ‘down to earth’ zijn. Er zitten ook wel wat Scandinaviërs tussen, die van nature uit al wat koeler zijn.”
  2. Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitgespeeld lijken
    VISTA!

    Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitge­speeld lijken

    In VISTA!, onze voetbalwebcast, pakken we uit met een wekelijkse play-off 1-barometer. Daarin schatten moderatoren Nicolas De Brabander en Niko Lainé met hun gasten de titelkansen per club in. Ook vandaag was dat het geval - speeldag 3 in play-off 1 is volop aan de gang - en er is toch wel een opvallende conclusie te trekken. In vergelijking met vorige week verwisselden de beste kaarten van hand. Volgens ons VISTA!-panel is Club Brugge, dat vanavond Standard ontvangt, de favoriet voor de landstitel. Blauw-zwart (45%) nam die rol over van Racing Genk (35%) , nog steeds leider met op dit moment vier punten meer dan Club.