Madonna trad zaterdag op tijdens het Eurovisiesongfestival, maar zette een bewerkte versie van dat optreden online
Volledig scherm
Madonna trad zaterdag op tijdens het Eurovisiesongfestival, maar zette een bewerkte versie van dat optreden online © EPA

Madonna past video optreden Eurovisiesongfestival aan: geen valse noten meer

EurovisiesongfestivalTijdens haar live optreden op het Eurovisiesongfestival zaterdag stelde Madonna (60) behoorlijk teleur. Valse noten, onstabiele zanglijnen ... En dat voor een show waar ze naar verluidt twee miljoen dollar kreeg. Maar geen probleem voor de Queen of Pop. Op haar eigen YouTube-kanaal verscheen gisteren een opvallend betere versie van het optreden. Magie? Wij houden het op slimme software. 

42 reacties

  • Patrick Stefens

    5 jaar geleden
    @ Eddy Vervaet, jij zegt precies waar het op slaat. Volledig eens met jou standpunt. Maar artiesten zouden moeten kunnen stoppen met zingen op hun hoogtepunt. Maar de meeste denken dat, eenmaal aan de top, ze dat tot hun 80ste kunnen blijven doen.
  • Elvire Poireau

    5 jaar geleden
    Fake, iedereen lacht met haar.
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    In de show zelf waren er zangeressen die de kwaliteit van Madonna 100 keer overtroffen. Zij is en blijft een vedette, maar kom dan niet optreden waar ander, minder bekende zangers, u van het podium zingen.
  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Zong ze vals ? Niks van gemerkt maar na 3 uur songfestival functioneren mijn oren sowieso maar voor 40 % meer.
  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    Vals zingen op een Eurosongfestival én dan ook nog eens een riante vergoeding krijgen ?! Hoe zot kan men toch zijn. Misschien heeft die ooglap haar parten gespeeld. Madonna mag gerust haar matten oprollen en vertrekken ...