Philippe Clement sprak zich in VISTA! ook uit over de carrièrewending van Vincent Kompany.
Volledig scherm
Philippe Clement sprak zich in VISTA! ook uit over de carrièrewending van Vincent Kompany. © RV

VIDEO. Clement over Kompany in VISTA!: “Lijkt me héél moeilijke combinatie”

5 reacties

  • Gilbert Van Noppen

    5 jaar geleden
    Hier zijn een paar specialisten aan het schrijven blijkbaar, vergeten jullie niet wat een dosis ervaring die man in zijn carrière op heeft gedaan,en hij is niet alleen hij wil nog nog een ervaren trainer bij ,als die twee samen goed overeen komen ,de perfecte match is voor Anderlecht waarvan we laatste nog niet zullen gezien hebben tot spijt van degene die het benijd , goeie keuze mag genoemd worden .
  • francois de keyser

    5 jaar geleden
    Combinatie speler/coach is iets voor het provinciale niveau. Is dit de toekomst van Anderlecht?
  • Ricci Latte

    5 jaar geleden
    Speler/trainer... Heel even denk ik, om de lamzakken op het veld eens goed uit te schoffelen. Daarna enkel trainer en er met de grove borstel door gaan.
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Wacht toch efkes af, zoals Clement zegt, "het hangt ervan af hoe zijn functie concreet zal ingevuld worden", en hij heeft carte blanche wat dat betreft. Kompani is een heel inteligente kerel en die beseft ook wel wat de noden zijn om deze taak uit te voeren. Ik denk dat hij minder en minder zal spelen en meer zal coachen op zijn Engels... wacht dus beter eerst wat af vooraleer te oordelen
  • Marc Van de Velde

    5 jaar geleden
    Dat lijkt me een onmogelijke situatie. Trainer/speler werkt alleen in 4de provinciale en bij caféploeg de 14 Billekens. Dat Anderlecht zoiets doet, bewijst alleen maar dat ze niet meer weten van welk hout pijlen te maken. Ik denk dat hij het seizoen uit doet.