BELGA
Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Clement: “Wat nu? Moeilijkste beslissing uit mijn leven”

1 reactie

  • RONNY HELSEN

    5 jaar geleden
    Zeg het gewoon , rond de pot draaien is bedriegen . Hij is er al lang uit . Bij Beveren was het ook emotionele beslissing en toen wist hij het ook . De beste gaan weg en dan wordt het iets moeilijker hé .....
  1. VISTA!: “Als Club nog kampioen speelt, trekt Leko lange neus naar bestuur dat niet met hem wil doorgaan”
    VISTA!

    VISTA!: “Als Club nog kampioen speelt, trekt Leko lange neus naar bestuur dat niet met hem wil doorgaan”

    In onze voetbalwebcast VISTA! (herbeleef hieronder) blikken we in samenwerking met Proximus Sports terug op de achtste speeldag van play-off 1. Centrale gast is KV Mechelen-speler en deeltijds analist Tim Matthys. Hij krijgt het gezelschap van Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws en Gilles De Bilde, analist bij VTM Nieuws. Nicolas De Brabander is moderator met dienst. Een rondje langs elke play-off 1-club.
  2. De Bilde: “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief”
    VISTA!

    De Bilde: “Als Antwerp op achter­stand komt, is er geen alterna­tief”

    Antwerp begon aan play-off 1 met een nederlaag tegen Standard. In VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, werd besproken wat de ‘Great Old’ nog kan betekenen in het slot van de competitie om de titel. “Op het veld van Club Brugge heeft Antwerp geen poot aan de grond gehad. Ze hebben vanaf de eerste minuut achter de feiten aangehold”, stelde onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. “De vraag bij Antwerp is altijd: wat als ze op achterstand komen?”, ging Proximus-analist Wesley Sonck voort. “Het is toch duidelijk dat ze altijd op hun power teren.” Volgens analist Gilles De Bilde is dat ook het probleem bij de ploeg van Bölöni. “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief.”