Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Volledig scherm
© Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Bart De Wever: "Mijn lot is in handen van de kiezer, lat ligt op 30 procent”

"Mijn lot ligt in handen van de kiezer. De lat ligt op 30 procent." Dat zei N-VA-voorzitter Bart De Wever vanavond in ‘Iedereen Kiest’ op Eén, als antwoord op de vraag of hij echt minister-president wil worden.

94 reacties

  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Het enigste wat je hebt gedaan met deze regering is het grootkapitaal vetgemest en alles flink duurder gemaakt.. De staatschuld ging ook verder omhoog. Gepensioneerden die hun leven lang werkten en voor zijn welvaart zorgden liet hij mooi in de kou staan. NVA heeft niets gedaan om eindelijk in het extreem hoge overheidsbeslag te snoeien.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    U hebt mijn lot en ons lot en wat is het beste?
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    De enige verdienste dat hij heeft gerealiseerd is de zware beroepen in de privé teniet gedaan.Mensen die erin zijn gestapt in een vol continue systeem met akkoorden tot vroeger stoppen wegens een zware belasting heeft hij vernietigd waarvan dank en het gewoon werkvolk zal aan u denken volgende zondag en tot nooit meer!
  • Mario Van der Linden

    5 jaar geleden
    Ja Bartje, je lot heb je zelf verknoeit door in 2014 het VB nog steeds uit te sluiten. Zal 26 mei niet meer gebeuren.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Wat hebben die Nederlanders er aan dat het land 11 miljard overschot heeft, Leo Marien. Als ze er zelf 15% armer door worden. Rutte heeft bovendien al gesteld dat het overschot niet zal gebruikt worden voor onderwijs of om sociale noden te lenigen. Maar aan het bedrijfsleven gegeven zal worden. Om daarna een miljardennota te presenteren voor het halen van de CO² doelstellingen. Als hier het woord kilometerheffing valt dan staat het land al op zijn kop.