Stefaan Degand in ‘De Columbus’.
Volledig scherm
Stefaan Degand in ‘De Columbus’. © © VRT - Wim Lybaert

VIDEO. Stefaan Degand over zijn dochtertje, na de dood van zijn vrouw: “Ik heb twee tellen gedacht: ik moet haar afstaan”

TVStefaan Degand (40) vertelde gisteren in ‘De Columbus’, het programma met Wim Lybaert, over het leven met zijn dochtertje, Mila (4) na de dood van zijn zwangere vrouw. “We slapen nog altijd in hetzelfde bed.” 

16 reacties

  • Kelly Stroobants

    5 jaar geleden
    Idd hij kan dit moeilijk verwerken maar ieder mens persoon verwerkt dit op zijn eigen manier. Niemand kan een verlies van zijn geliefde verwerken anders ben je gn mens . Veem respect Stefaan op toch alleen voor je dochtertje te zorgen. Je bent een speciale man maar op tv altijd top!
  • marina peeters

    5 jaar geleden
    Ik lees hier stop met kinderen te behandelen als kinderen was da nu voor praat !
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Idd Joachim ik vind dat ook. Hij vertelt het allemaal zo emotioneel, en het wordt uitgemolken. Bovendien kwetst hij heel veel mensen die ervoor hebben gekozen tegen kinderen te vertellen dat mama of opa een sterretje is. Voor een kind kan het té zijn om vlakaf te zeggen "komt niet meer terug". Dus ik vind echt dat dit goed is van het sterretje. Laat anderen in hun waarde aub.
  • Joachim Albert

    5 jaar geleden
    Ik snap hem wel maar opletten dat het geen commerce wordt. Hij wordt uitgenodigd (en betaald) voor programma's en interviews om emotionele uitmelking door pers en tv. Te persoonlijke zaken die enkel hem en dochter aangaan aan half Vlaanderen melden, die daarna op sociale media nog eens alles becommentariëren. Spijtig.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Volledig eens met Walter: als ik deelnemingsbetuigingen lees in de trant van: "hij/zij is nu een sterretje aan de hemel", beginnen mijn tenen al te krullen. En zéker aan kinderen moet je zoiets niets wijsmaken!