AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump ‘grapt’ tijdens rally over 3de, 4de en zelfs 5de ambtstermijn

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn supporters tijdens een rally in Pennsylvania gisteravond opgeroepen om voor hem te stemmen tijdens de volgende presidentsverkiezingen in 2020. En hoewel Amerikaanse presidenten maximaal twee termijnen mogen dienen, leek hij daar niet te willen stoppen en ‘grapte’ hij voor een 3de, 4de en zelfs 5de termijn te willen gaan.

13 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Dat is niet de eerste keer dat hij erop hint dat hij graag president voor het leven zou zijn. Ik zie hem nog in staat om, mocht hij herkozen worden, inderdaad te proberen om de wet dienaangaande te veranderen.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Hij krijgt dictatoriale aspiraties, hij zou graag president voor het leven want zijn "zakenimperium" draait al jaren met verlies
  • Ghislain Geerts

    5 jaar geleden
    De landbouwers zullen het graag horen dat hij hun belangen verdediging het is daarom dat de boeren protesteren tegen zijn beleid met China door zijn handelsoorlog worden hun producten meer belast .
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Johanneke Li, een grap met een ernstige achtergrond. F.D. Roosevelt zijn derde ambtstermijn was tot het einde van WO II. Wat denk je waar die gast momenteel me bezig is, met Iran te intimideren? Alleen vrees ik dat hij het dan niet meer zal kunnen voortvertellen. Over China en Rusland dan nog niet gesproken.
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Eens kijken of hij nog van die grappen maakt als ze hem eindelijk de laan uit sturen!