BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nu ook officieel: Club Brugge en Leko verlengen samenwerking niet

Belgisch voetbalWat al een hele poos in de lucht hing, is nu bevestigd: Ivan Leko en Club Brugge gaan uit elkaar. Dat heeft blauw-zwart zopas bekend gemaakt via Twitter. Leko was de voorbije twee seizoenen trainer van blauw-zwart en leidde de Bruggelingen vorig jaar naar de titel. Dit seizoen moest Club zich tevreden stellen met een tweede plek, na kampioen Racing Genk. 

36 reacties

  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Freddy De Wulf ?? leko word NIET aan de deur gezet. Leko gat al 3 maanden een beslissen genomen. Hij werd over 2 maanden een nieuw contract aangeboden en hij heeft geweigerd. En Freddy geliefd in Belgie ?? wij hebben 13 supporters lokalen ingeschreven in de federatie meer dan den Anderlecht hier in Belgie. En u spreekt van geliefd in Belgie.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    @Freddy: Mag ik u en anderen erop wijzen dat Leko zelf de beslissing nam om niet meer verder te doen omdat hij zijn voorstel niet wilde tekenen die volgens hem te laag was!!!!! Voor dat je iets zegt moet je eerst weten waarover het gaat hé! Het enige dat ik weet is dat de VAR Genk kampioen gemaakt heeft!
  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Begrijpe wie kan: Leko maakt FCB kampioen en vice-kampioen op 2 jaar en toch wordt hij aan de deur gezet. Proficiat FCB. Misschien zal het bestuur nu begrijpen waarom FCB niet zo geliefd is in België als zij wel denken en waarom iedereen liever Genk dan Brugge kampioen zag worden.
  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Wat is het probleem??? Leko heeft al over 3 maanden gezegd dat hij al een beslissing had genomen. Hij heeft over 2 &3 maanden een voorstel ge kregen van CL . Brugge en hij heeft het geweigerd. Van wat is Brugge dan schuldig???
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Toch een rare beslissing. Wat is de reden? Geld?