Premier May stelt haar nieuwe brexitdeal voor aan de pers in Downing Street.
Volledig scherm
Premier May stelt haar nieuwe brexitdeal voor aan de pers in Downing Street. © AP

Theresa May opent deur voor referendum over brexitdeal

BrexitimpasseDe Britse premier Theresa May heeft deze namiddag haar ultieme brexitdeal uit de doeken gedaan tijdens een speech in Downing Street. Ze bood de parlementsleden een tiental toegevingen aan, waaronder een stemming in het parlement over een tweede referendum op voorwaarde dat haar scheidingsakkoord begin volgende maand goedgekeurd wordt.

22 reacties

  • Steve Van der Vekens

    5 jaar geleden
    Ze willen zo uw politieke voorkeur te weten te komen . .
  • ludo verbueken

    5 jaar geleden
    Met jullie gezever over d4n breidt sluit er een metaal fabier met duizend werkloze mensen denk da1r eens aan en dat is nog ma1r een beging he
  • Jochen Leijgers

    5 jaar geleden
    Gestemd is gestemd. Ik kon mijn stem op BDW ook niet terugdraaien toen hij eenmaal erin zat.
  • francois de keyser

    5 jaar geleden
    De meeste Europese parlement verkozenen hebben helemaal geen voeling met de inwoners van Europa. Een beter bestuur dringt zich op. Daar hebben de Britten gelijk. De meeste parlementsleden hebben daar geen boodschap aan. Groenen, een gemiste kans! Maak geen tamtam in België voor het klimaat waar dit alleen in Europa zinvol kan aangepast/opgelost worden. Ga meer voor efficiënt belastinggebruik en waar mogelijk belastingvermindering. Waarom hebben we daar nog niets van gehoord?
  • marcel cloots

    5 jaar geleden
    Ze gaan eerst nog wat geld rapen in het Europees parlement en dan ontslag krijgen en opstapvergoeding en dan pas de Brexit.