Alix met haar moeder Caron Cassidy
Volledig scherm
Alix met haar moeder Caron Cassidy © Facebook

Artritis blijkt terminale kanker: Alix (17) overlijdt amper enkele maanden na verkeerde diagnose

De moeder van een Schotse tiener die afgelopen weekend is overleden, heeft uitgehaald naar artsen die een verkeerde diagnose stelden. Alix Cassidy had geen artritis, maar wel terminale kanker. Moeder Caron noemt de situatie “verschrikkelijk”.

6 reacties

  • Piet Van Buggenhout

    5 jaar geleden
    Dramatisch voorval! En typische reacties van mensen die niet snappen hoe moeilijk een juiste diagnose is bij een zeldzame aandoening. De werkelijkheid is nu eenmaal heel anders dan wat kwakzalvers jullie wijsmaken!
  • Kim Vanderpoort

    5 jaar geleden
    Typisch... ik ken ook iemand die continu pijn heeft aan haar maag en regelmatig flauw valt( zelfs al in de kliniek voor de ogen van een arts). Ze zeggen: leer met de pijn leven. En dan moet ik geloven dat de wetenschap enorme vooruitgang heeft geboekt?
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Ofwel ben je dokter en stel je de goede diagnose onmiddellijke.. Ofwel heb je niks te zoeken in een ziekenhuis.. en kies je voor een andere job !!!
  • Lutgarde Auwerx

    5 jaar geleden
    Sandra Peeters dat heb je helemaal juist verwoord. Ik ken ook mensen wat ze afdeden alsof ze zich aanstelden en de ene had uiteindelijk borstkanker en hebben ze de borst moeten weg halen. De andere had altijd maagpijn en had uiteindelijk maagkanker en is na de te late diagnose op jonge leeftijd gestorven.
  • Bettina De mol

    5 jaar geleden
    Rust in peace darling