Sebastien Smets - Photonews
Volledig scherm
© Sebastien Smets - Photonews

Clement verlaat Genkse onderhandelingstafel, gepakt en gezakt

Racing GenkZoals aangekondigd zat Philippe Clement gisteren samen met het bestuur van Racing Genk. De Genkse T1 arriveerde om 12u30 op de club en draaide rond 17u30 opnieuw de parking af. Ondertussen startten Genk-supporters een petitie op in de hoop Clement aan boord te kunnen houden.

96 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Hazard wordt reeds sedert nieuwjaar benadert door Real en zijn broer idem dito door Dortmund. Zijn dat dan allemaal onderkruipers Schauvliege ? En hoeveel weken is uw ploegske al bezig met Bongonda op te vrijen ?
  • Guido Willems

    5 jaar geleden
    Ja Brugge ? Ceulemans, Vanderelst, De Grijse, oudspelers van Brugge, zijn allemaal uitgespuwd na hun voetbalcarriere door dat Brugs bestuur. Denier , Olivieri en De Condé, oudspelers van Genk spelen een prominente rol bij Racing Genk. Toch even doordenken Philip Clement. Moest het dan toch Genk niet zijn, dan ging ik naar het buitenland.
  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Sorry Patrick Weyers !! Hoe lang was het al afgesproken bij den Anderlecht met M .Coucke zonder dat er iemand van wist. Die mensen zaten daar om den Anderlecht over te nemen en plots komt uit den achtergrond dat het Coucke is die den Anderlecht heeft gekocht. Hoeveel zwart geld is er daar mee gemoeid.. Dat noem ik achterbaks.
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Club Brugge is de ploeg van zijn hart. Dus Champions League of niet, Clement zal deze kans niet laten liggen om trainer van Brugge te kunnen worden.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Maar goed dat Genk kampioen is geworden dankzij de nederlaag van Brugge op Standard. Anders was er een nieuwe "propere handen" zaak geweest. Nietwaar Mr Clement en Mr Verhaeghe? Zou eens willen weten vanaf wanneer er al gesproken is en wat de regelingen waren.