© Paul Keyenberg

Ook Faroek bekijkt verdwijningszaak Marc De Bonte

Faroek Özgünes buigt zich dinsdag in FAROEK over de mysterieuze verdwijning van kickbokser Marc De Bonte uit Kasterlee. De 26-jarige kickbokskampioen is nu al 18 dagen spoorloos. Het parket van Turnhout lanceert in FAROEK een nieuwe oproep tot getuigen.

inke

Marc De Bonte verdween in de nacht van 4 op 5 november na een personeelsfeestje in Bladel waar hij werkte en trainde. Nadien is hij nog naar een vriend in Turnhout gereden. Zijn auto werd de dag nadien teruggevonden in Best, de Nederlandse gemeente waar hij samen met zijn vriendin woont. Maar de Nederlandse politie is niet zeker dat hij zijn wagen daar zelf heeft gezet.

Het parket van Turnhout lanceert in FAROEK een nieuwe oproep tot getuigen: wie heeft de wagen van Marc die nacht in of rond Turnhout gezien? En wie reed met die wagen? Marc zelf of iemand anders?

Na een oproep in het Nederlandse opsporingsprogramma Opsporing Verzocht kreeg de politie een tiental tips. Intussen hebben de ouders van Marc ook de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries ingeschakeld. Hij maakte er een uitzending over in het druk bekeken tv-programma RTL Boulevard.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER