Wouter Van Besien (Groen)
Volledig scherm
Wouter Van Besien (Groen) © Photo News

Van Besien (Groen): “De Wever vroeg ons om in Antwerpen én Vlaanderen een meerderheid te vormen”

N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft Groen vorig jaar voorgesteld om zowel in Antwerpen als in de Vlaamse regering samen te besturen. Dat heeft Groen-kopstuk Wouter Van Besien gezegd in het VRT-programma ‘Iedereen Kiest’. Maar volgens Van Besien waren de inhoudelijke verschillen tussen beide partijen te groot.

171 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Er is één zaak duidelijk , voor de nva tellen alleen de postjes en de mensen awel die kunnen de pot op .
  • florence vermeulen

    5 jaar geleden
    Dat de kiezers geen vragen stellen over het feit dat die GROENE-politici overal zijn, tot in de late uurtjes op congressen, vergaderingen enzomeer...maar de vraag is! Hoe geraken die daar? ..Met de bakfiets? ?...NEEN. Met een dikke wagen al dan niet met chauffeur ! .. En dan dreigen ze de auto's te verbieden voor de werkende mens! En alzo de broodwinning afnemen
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Bervoets heeft veel respect voor iemand die de vuile was open en bloot op de media gooit. Qua vertrouwen kan dat wel tellen.
  • wilfried rochtus

    5 jaar geleden
    het is raar nu files rond de ring, de groene long tegen, oosterweel. nu tot zeker 2025 al zeker met uitlaten. file leed, dacht dat nederlandse vrachtwagens, toch een oplossing zouden nemen, om niet in de file te staan. maar hardnekkig, tot in haasdonk blijven volgen. amai, die hebben geduld allemaal. wat een boeltje, toch proficiat voor de aanhouders.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Hij vraagt het...Niet goed. Had hij het niet gevraagd....Ook hoogstwaarschijnlijk niet goed. Of bang dat hij ZIJN Borgerhout mee moest uitkuisen of het is een persoonlijke haat. Wat is het?