RV
Volledig scherm
© RV

Agent die verdachte tegen hoofd trapte en sloeg in Molenbeek: “Ik weet niet wat me bezielde”

BinnenlandDe agent (32) van de politiezone Brussel West die een verdachte (19) tot twee keer toe tegen het hoofd trapte en sloeg bij een arrestatie in Molenbeek, is weer vrijgelaten. De man heeft zich inmiddels ook geëxcuseerd bij zijn collega’s. Dat schrijft de krant La Capitale. Beelden van de feiten deden dinsdag de ronde op sociale media. Ook de verdachte reageerde intussen. Hij zou bekend zijn bij de politie voor 63 feiten, waaronder 37 diefstallen, maar bleek niets te maken te hebben met de inbraak waarvoor hij achtervolgd werd. 

26 reacties

  • Herman Cohen

    5 jaar geleden
    Voor deze daad zijn er geen objectieve excuses. Deze inspecteur mag voor mij met voorrang de dienst verlaten
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Het resultaat van bepampering is dat politieagenten zich moeten belachelijk laten maken door dat soort tuig . 63 criminele feiten gepleegd en vrolijk rond lopen is niet normaal volgens ons . En zo lopen er duizenden in Belgie rond . Politieagent zijn is in Belgie het minst gewaardeerd beroep . En die crimineel gaat nu schadevergoeding vragen , natuurlijk met GROEN als hulp .
  • carlo vanaken

    5 jaar geleden
    Hoe je het ook draaid of keer . Die agent gaat zwaar in de fout . Als jullie zo een fout op u werkt maakt sta je ook op straat en dit zou hier ook terecht zijn . Schade vergoeding betalen aan zijn slachtoffer en werk ontslag zou hier de juiste beslissing zijn .
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    Men zou die flikken in grootsteden eens een maand of zes naar kleinere zones moeten laten uitwijken, jaar in jaar uit in oorlogszones werken zijn nefast voor de geestelijke gezondheid.hij heeft zich geexcuseerd, wat wil je nog meer? das al meer dan zijn "slachtoffer " gedaan heeft naar de belastingbetaler toe!
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Jambon ging toch met zijn kanaalstofzuiger de boel daar grondig opkuisen. Het ziet ernaar uit dat Jambon zijn stofzuiger veel te licht is voor de grote opkuis van zijn groots aangekondigd "Kanaalplan" ...Dat kleine crapuultje die ze al voor de "753 ste" keer opgepakt hebben is straks een grote crimineel. Of denken ze bij justitie dat kleine criminelen niet groeien en hun streken afleren?